Rotterdam Hotel informatie

Hotels Rotterdam

The Art Hotel Rotterdam

The Art Hotel Rotterdam

Mijnsherenlaan 9
3081 GA Rotterdam

voor Reserveringen: 

Art Hotel Reservatie

Art Hotel Rotterdam is een centrum van vitaliteit en actie.

Zodra je bij ons hotel aankomt, weet je: dit is waar het gebeurt, en vooral: ik wil er deel van uitmaken! Je zult je snel thuis voelen bij ons.

Art Hotel Rotterdam ligt direct naast het metrostation Maashaven. In slechts 10 minuten bevindt u zich in het centrum van de stad of op Rotterdam Centraal.

De congres- en concertlocatie Ahoy bevindt zich op korte loopafstand van het hotel. Als alternatief kunt u de metro nemen: slechts 1 halte naar de Ahoy.

Bastion Hotel Rotterdam Zuid

Bastion Hotel Rotterdam Zuid

Driemanssteeweg 5
3084 CA Rotterdam

voor Reserveringen: 

Bastion Hotel Reservatie

Overnachten in Hotel Rotterdam Zuid

Bastion Hotel Rotterdam Zuid – Rhoon is een 3-sterren hotel gelegen aan de zuidelijke Maasoever , vlakbij de A15 snelweg. Het hotel in Rotterdam Zuid heeft een ideale ligging voor gasten die Rotterdam speciaal bezoeken voor de Waalhaven, Ahoy Rotterdam, Feyenoord Stadion, de Kuip en het World Trade Center Rotterdam. Deze locaties zijn erg goed bereikbaar vanaf het hotel met zowel het openbaar vervoer als de auto. De gunstige ligging maakt dit hotel zeer geliefd onder onze gasten. Daarnaast bieden wij gratis parkeergelegenheid aan bij het hotel (op basis van beschikbaarheid).

Hotel SS Rotterdam

Hotel SS Rotterdam

3e Katendrechtse Hoofd 25
3072 AM Rotterdam

voor Reserveringen: 

Hotel SS Rotterdam Reservatie

SS ROTTERDAM

NOT JUST A HOTEL

Sharing is caring!