Nieuwegein Ink Battle / Contest

Ink Battle / Contests

Ink n Art Events Master Judges

Vanuit een autodidactische creatieve achtergrond tatoeëert Errol inmiddels dit jaar alweer 26 jaar. In deze periode heeft hij ontzettend veel geleerd over ambachtelijk tatoeëren. Daarnaast heeft hij veel culturen leren kennen die symbolieken bevatten, welke hij veelal gebruikt in zijn designs.
Het liefst werk hij in een ‘gestileerde’ Japanse stijl en zijn signature stijl, die beïnvloedt is door de Art Nouveau kunststroming. In de loop van de jaren zijn deze twee stijlen bij elkaar gaan passen en vertonen verrassend veel overeenkomsten. Dit zal ook komen doordat hij de twee stijlen, bewust of onbewust, naar zijn hand heeft gezet.

Errol zoekt graag zijn creatieve grenzen en mogelijkheden op. Zo heeft hij onder andere de sprong gewaagd om te gaan schilderen, wat hem bijzonder goed afgaat.

Als tatoeëerder is hij altijd layback en door iedere dag in contact te zijn met verschillende mensen kan hij zijn klanten sneller begrijpen in hun wensen, zonder zijn eigen identiteit te verliezen in het ontwerp.

Meervoudig winnares van menig internationale tattoo awards , Bertina Rens eigenaresse van Swallow Ink uit Bergen op Zoom en onder haar leiding werkt ze met een even enthousiast en vakkundig team . 12jr in het vak en met net nog altijd met zo veel onverzadigbare enthousiasme .Bertina is één van onze ‘vaste master’ jury leden voor onze Ink Battle’s .

Sharing is caring!