Dean Gunther

Dean Gunther

Dean Gunther – Ink n Art Events Pro Team  

Aantal jaren ervaring : 11 jaar

Biografie :

Dean is een geboren en getogen Capetoniaan uit Zuid-Afrika. Hij tatoeëert 11 jaar en verhuisde in 2017 naar het VK om zijn dromen na te streven en te groeien als een tattoo-artiest. In zijn 11 jaar heeft Dean de wereld rondgereisd en meerdere tattoo-awards gewonnen op verschillende conventies over de hele wereld.

Dean werkt in een foto realistische stijl, gespecialiseerd in door de natuur geïnspireerd kleurenrealisme. Hij zou graag wat meer grootschalig werk op zich nemen, zoals Full Sleeves en Back Pieces.

Wanneer hij niet tatoeëert, experimenteert Dean graag met verschillende soorten mediums zoals olieverf en potloodschetsen.

Als kunstenaar laat hij zich inspireren door andere tatoeëerders zoals Dmitri Samohin, Steve Butcher, Luca Lajoie en Mike DeVries. Dean is ook geïnspireerd door de natuur zelf en besteedt veel tijd aan het onderzoeken van stammen uit de hele wereld en het bestuderen van dieren in hun natuurlijke leefomgeving.

@dean.gunther
@northofwinter Manchester deangun@gmail.com Realism-Colour 😎❤ From Cape-Town🐋🌴 One Life | Live It @inkjectapro @balm_tattoo @inknartevents
Sharing is caring!